Regenesis Max > Neden Regenesis Max Kullanmalısın?

Neden Regenesis Max Kullanmalısın?

Regenesis Max, Omega-3, folik asit,iyot başta olmak üzere 10 vitamin ve 6 mineral ile hamileliği planlarken , hamilelik boyunca ve emzirme döneminde ihtiyacın olan besin desteğini sağlar.

Gebeliğe dair tüm ihtiyaçları son bilimsel klavuzlara uygun olarak  hazırlanmış onaylı doza sahip, Omega 3 içeren gıda takviyelerinde kadın doğum uzmanlarının tercihi Regenesis Max, hamileliğin başından sonuna kadar sana ve bebeğine destek olur. Planlı bir hamilelikte, içeriğinde folik asit ve omega-3 bulunan bir vitamin mineral takviyesine hamilelikten 3 ay önce başlamak destek sağlayarak olası bir eksikliğin erken dönemde giderilmesine olanak sunabilir. Besinlerle ve destek ürünlerle yeterli miktarda vitamin, mineral ve Omega-3 almazsan, bebek bu ihtiyaçlarını hamilelikte ve emzirme döneminde senin depolarından kullanarak karşılar.


Hamilelik ve emzirme döneminde yeterli ve dengeli beslenmenin yanı sıra besin takviyesi desteği alman da çok önemlidir.

Türkiye Sağlık ve Beslenme Araştırması’na göre Türkiye’de hamilelik döneminde maternal diyetle alınan vitamin ve mineral miktarları ideal oranın çok altında kalmaktadır. Regenesis Max dünyanın en büyük balık yağı üreticilerinden biri olan ve IFOS,FDA,GOED, GMP sertifikalarına sahip Solutex firmasından aldığı ağır metal ve civa içermeyen saf ve güvenilir Omega-3’ün yanı sıra folik asit, B kompleks (B1, B2, B3, B5, B6, B12), D-biotin, C, E vitamini gibi vitaminleri ve iyot, çinko, bakır, demir, manganez, selenyum gibi mineralleri içeren zengin bileşenleriyle hamileliği planlarken, hamilelik boyunca  ve emzirme döneminde seni ve bebeğini destekler.

Omega-3 kaynağı olarak haftada 1-3 kez balık yenmesi tavsiye edilmektedir. Ancak bu dönemde denizlerin kirliliği ve kültürel alışkanlıklar sebebiyle bir çok anne ve hekim balık tüketimini sınırlandırmayı düşünmektedir. Türkiye’de hamileler yeteri kadar Omega-3 alamamaktadır.  Dünya Sağlık Örgütü (WHO) günde 300 mg Omega-3 takviyesi alınmasını önermektedir.

 
 

Tüm gebelerin günde 400 μg folik asit içeren günlük bir takviye kullanmasını, gebe kalmadan 3 ay önce folik aside başlanmasını ve ilk 12 hafta devam edilmesini önermektedir.

Gebelik ve emzirme süresince annenin alması önerilen miktar günde 150 mcg’dir.

Omega 3 içeren gıda takviyelerinde kadın doğum uzmanlarının tercihi Regenesis Max’i annelerimiz de severek kullanıyor. Regenesis Max kullanan annelerin %97’si üründen memnun olduğunu bildirmiştir. Regenesis Max kokusuz, tatsız, küçük kapsülleriyle kullanım kolaylığı sunarak da benzerlerinden ayrışmaktadır.

Regenesis Max ‘a tüm eczanelerden ulaşabilirsiniz.