Regenesis Max > Omega-3 Kullanımının Önemi
Omega-3 Kullanımın Önemi

Regenesis Max, ağır metal ve cıva içermeyen Omega-3 içeriğiyle hamileliği planlarken, hamilelik boyunca ve emzirme döneminde sana ve bebeğine destek olmaya yardımcı olur.

Omega-3 vücudun kendi başına üretemediği, dışarıdan besin olarak alınması gereken, çoklu doymamış bir yağ asidi türüdür. İnsan vücudunda birçok temel işleve sahip olan Omega 3’ün düzenli tüketilmeleri çok önemlidir. Omega-3 kaynağı olarak haftada 1-3 kez balık yenmesi tavsiye edilir.Dünya Sağlık Örgütü   hamilelerin her gün günde en az 300 mg Omega-3 takviyesi almasını önermektedir.

Omega-3’ün yararı 1980’lerin başında Danimarkalı araştırmacıların dikkatini çeker. Danimarka’ya bağlı Faroe Adalarında yaşayan kadınların çocuklarının ana karada yaşayanlara göre,194 gram daha ağır olduğu ve 4 gün daha geç doğduğu fark edilir. Bunun sebebi Faroe adalarında uygulanan maternal diyetin, Danimarka diyetinden önemli ölçüde daha fazla omega-3 yağ asidi ve daha az omega-6 yağ asidi içermesidir. Kırmızı kan hücresi yağ asidi içeriği (omega-3'ün omega-6'ya oranı olarak ifade edilir), Faroeli hamile kadınlarda Danimarkalı hamile kadınlara göre anlamlı olarak yüksek bulunmuştur. Çalışmacılar, diyetini bu beslenme tarzına göre ayarlayan bir Danimarkalı kadının, teorik olarak kandaki yağ asidi oranını %20 oranında arttıracağını ve hamilelik süresinin de 5,7 gün artacağını öngörmektedirler.

Regenesis Max, ağır metal ve civa içermeyen Omega-3 yağ asitleriyle beslenmeye  destek olur.

Omega-3 Ne İşe Yarar?

Omega-3 yağ asitlerinin içerdiği EPA ve DHA’nın vücutta çeşitli rolleri vardır; anne karnında gelişen bebekler, yeni doğanlar ve çocuklar için özellikle önemli bir besin maddesidir.

Kimler Mutlaka Omega-3 Takviyesi Almalı?

Omega-3 yağ asitleri vücutta sentezlenemeyen yağ asitleri oldukları için herkes tarafından yeterli miktarlarda alınmaları gerekir.

Regenesis Max içeriğindeki Omega 3 kaynağı, dünyanın en büyük balık yağı üreticilerinden biri olan ve IFOS, FDA, GOED, GMP sertifikalarına sahip Solutex firmasından sağlamaktadır. Regenesis Max’ın içeriğindeki Omega-3 saftır, ağır metal ve civa gibi zararlı tüm içeriklerden arındırılmıştır.

Dünya Sağlık Örgütü’nün günde en az 300 mg Omega-3 önerisini karşılayan gebelik multivitamini Regenesis Max’I güvenle kullanabilirsiniz.

Regenesis Max ‘a tüm eczanelerden ulaşabilirsiniz.