Regenesis Max > Regenesis Max İçeriği
REGENESİS MAX İÇERİĞİ
Regenesis Max ile hamileliği planlarken , hamilelik boyunca ve emzirme döneminde vitamin ve mineral desteğini karşılayın.

Gebeliğe dair tüm besin ihtiyaçlarını son bilimsel kılavuzlara uygun olarak onaylı dozda içeren, Omega 3 gıda takviyelerinde kadın doğum uzmanlarının bir numaralı tercihi Regenesis Max, başta Omega 3, folik asit, iyot olmak üzere 10 vitamin ve 6 mineral ile hamileliği planlarken, hamilelik boyunca ve emzirme döneminde sana ve bebeğine destek olmaya yardımcı olur.

Regenesis Max ilaç değildir. Takviye edici gıdadır ve destek ürünüdür. Günde 1 kapsül olarak kullanılması önerilir.

EXELTİS

Regenesis Max, Exeltis İlaç San. Ve Tic. AŞ'ye ait doğal destek ürünüdür.

Entegre bir sağlık bilimleri grubu olan CHEMO eczacılık kuruluşunun doğal oluşumunun ve sürekli büyümesinin sonucu kurulan Exeltis, dünya genelinde milyonlarca insanın yaşam kalitesini geliştirmeye yardımcı tıbbi ürün ve cihazlar geliştirme, üretme ve pazarlama kapasitesi olan dünya çapında faaliyet gösteren bir kurumdur. 

Exeltis, daha iyi iyileştirici çözümler sağlamak ve dünya genelinde daha fazla insana ulaşmak adına çalışmalarını her kıtaya taşıyarak geniş ürün yelpazesiyle hızlı ve etkin erişim sağlamaktadır.

Tüm bilgi birikimini, kaynaklarını ve insan sermayesini yenilikçi ruhu ile birlikte hastaların yerine getirilmemiş ihtiyaçlarını karşılayan çözümler geliştirmek için kullanan Exeltis; yeni tedavi alternatifleri bulmak adına diğer ileri gelen ilaç firmalarıyla iş birliği ve ortaklıklar kurmaya öncülük etmektedir.

Regenesis Max ‘a tüm eczanelerden ulaşabilirsiniz.