Regenesis Max > Regenesis Max Kimler İçin Uygun?
Regenesis Max Kimler İçin Uygun?

Regenesis Max, besin ihtiyacını vitamin ve minerallerle desteklemek isteyen, hamile kalmayı düşünen/planlayan anne adayları ile hamile olan ve bebeğini emziren anneler tarafından kullanılabilir.

Hamile kalmayı planlıyorsan ya da halihazırda, hamile veya emzirme dönemindeysen, sağlıklı ve dengeli beslenmen oldukça önemlidir. Bedenini sağlıklı bir hamilelik öncesi ve sonrası döneme hazırlamak için ihtiyaç duyduğun gerekli besinleri sağlamak için normal beslenmenin yanı sıra Omega 3 ve Folik Asit başta olmak üzere 10 vitamin, 6 mineral içeren Regenesis Max seni ve bebeğini bu dönemlerde destekleyecek.

Günde 1 kapsül Regenesis Max alınması önerilir.  Regenesis Max, jelatinize kapsülü sayesinde de koku ve tat açısından rahatsızlık vermez.

Ek olarak  Regenesis Max’ı dilerse aile bireyleri günlük beslenmesini desteklemek için multivitamin olarak  kullanabilir.

Hamilelik Öncesi

Sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir vücutta başlar. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme biçimi, hamile kalman ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmeni destekler. Hamile kalmayı planlıyorsan hamilelik dönemi başlamadan en az üç ay önce kendine ve beslenmene dikkat etmen gerekir. Özellikle fazla kiloların var ise hamilelikten en az altı ay önce bu kilolarını vermiş olman daha sağlıklı bir hamilelik için önem teşkil eder. Ayrıca folik asit, omega, demir, kalsiyum, magnezyum gibi vücudun ihtiyacı olan mikro besinleri karşılaman, bebeğin için ideal ortamı sağlayabilir. Regenesis Max, hamile kalmadan önce besin vücut depolarını doldurmana destek olur ve gerekli kritik besinlerin takviyesine yardımcı olur.

Hamilelik Dönemi

Bebeğini kucağına almadan önce hem kendinin hem de bebeğinin sağlığına dikkat etmek için yapman gereken en temel şeylerden bir tanesi de beslenmene dikkat etmektir. Hamilelikte doğru beslenme, bebeğinin ömür boyu sağlıklı olmasında çok büyük önem taşımaktadır. Sağlıklı bir hamilelik için düzenli doktor kontrollerine gitmen ne kadar önemliyse beslenmene dikkat etmen de o derece önemlidir. Hamilelik döneminde bazı vitamin ve minerallere daha çok ihtiyacın olur. Vücudunun hangi vitaminleri ve mineralleri alması gerektiğini doktor kontrolünde adım adım takip edilmelidir. Regenesis Max ihtiyacın olan besinleri bilimsel klavuzlara uygun dozda içererek hamilelik geçirmene destek olur. 9 ay 10 gün boyunca senin ve bebeğinin vitamin ve mineral takviyeleri hakkında bilgi almak için Multivitamin ve Vitamin Kullanımı okuyabilirsiniz.

Hamilelikte multivitamin desteği ile ilgili uzman doktor görüşü için Uzm. Dr. Banu Çiftçi’nin Gebelikte ve Emzirme Döneminde Multivitamin Kullanımı konulu videomuzu izleyebilirsin. 

Hekimlerimiz için hazırladığımız Regenesis Max ile Değer Katan Konuklar podcast’inde gebelikte kullanılan multivitamin takviyeleri ile ilgili bilimsel veriler ışığında uzman doktor görüşlerini dinlemek istersen linke tıklayabilirsin. 

Emzirme Dönemi

Emziren bir anne isen enerji açığının çıkması kaçınılmazdır. Emzirdikçe ekstra enerjiye ihtiyaç duyarsın. Üstelik hamilelik sırasında bedenindeki pek çok vitamin ve mineral oranı da düşmektedir. Çünkü bebeğin senin vücut depolarındaki besinleri kullanır ve senin vücut besin depoların azalır. Çeşitli gıdalardan doğru miktarda almak, bol su tüketmek, doğal taze besinler tercih etmek, enerji seviyeni yüksek tuttuğu gibi ve bebeğin için besleyici anne sütü sağlanmasına da yardımcı olacaktır. Emzirme döneminde  Regenesis Max bebeğine ve sana destek olur.

Regenesis Max ‘a tüm eczanelerden ulaşabilirsiniz.